Frivillig for de socialt udsatte og hjemløse unge

Har du lyst til, i samarbejde med socialpræst Ingelise Wenzel og daglig leder af huset Karen Gejl, at bruge nogle timer i vores formiddags-café for socialt udsatte og hjemløse unge?

Caféen har åben alle hverdage fra 9.30 - 13.30.
Her har de socialt udsatte unge mulighed for at komme og spise et måltid mad. De socialt udsatte unge kan være udfordret på mange måder. Nogen har et misbrug de kæmper med. Nogen er udfordret psykisk. Mens nogen er er ensomme, andre er gået i stå og har svært ved at overskue det danske system, og har brug for hjælp til at kontakte f.eks. socialrådgiver, jobcenter, egen læge, misbrugscenter, eller har andre udfordringer de har brug for hjælp til.

Som frivillig i formiddagscaféen skal du kunne rumme mange forskellige personligheder.
Vi har brug for frivillige både i køkkenet, men også til blot at være til stede i caféen til en snak. Det er vigtig at du respektere at de unge skal kunne komme hos os og være anonyme.

Så har du lyst til at være med til at gøre en forskel er du velkommen til at kigge forbi og få en snak med daglig leder Karen Gejl.
Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 40 11 93 73 eller mail karen@folkekirkenshus-esbjerg.dk

Vi indhenter børneattest på alle frivillige.