Lektiecafé

Eftermiddagscaféen har åben hver tirsdag, onsdag og torsdag eftermiddag.

I eftermiddagscaféen kan de unge komme og læse lektier, hvis de mangler et sted at læse enten alene eller i fælleskab med andre. Der er både plads til at lave projektarbejde og gruppearbejde.

Som frivillig er du til rådighed for de unge, der måske har brug for hjælp til nogle af deres lektier. Du skal være med til at skabe en hyggelig og imødekommende stemning i caféen, og have lyst til spil, snak og samvær med de unge, der kommer i caféen.

Her kan du være frivillig, ung som gammel. Måske går du på en af Esbjergs erhvervs- eller ungdomsuddannelser og vil gerne hjælpe andre unge med deres lektier, samtidig med at du får noget at skrive på dit CV. Måske er du voksen og har erfaring i et bestemt fagområde du tænker kan bruges i caféen.

What's in it for me, tænker du måske. Og det er helt okay at tænke sådan.

Eksempler på gode grunde til at blive frivillig:
- Socialt samvær med andre
- Nyt personligt og fagligt netværk
- Personlig udvikling
- Tilfredsstillelse ved at hjælpe andre og gøre en forskel
- Nye evner og kompetencer
- Erfaring til CV'et

Har du lyst til at være frivillig i vores eftermiddagscafé skal du kontakte den daglige leder af Folkekirkens Hus: Karen Gejl på mobil: 40119373 eller send en mail på karen@folkekirkenshus-esbjerg.dk
Du er også velkommen til at kigge forbi huset til en uforpligtende snak.

Vi indhenter børneattest på alle frivillige.